wedstrijdverslag-vv-westerkwartier-futsal-1-futsal-drachten-1

Wedstrijdverslag VV Westerkwartier Futsal 1 – Futsal Drachten 1

wedstrijdverslag-vv-westerkwartier-futsal-1-futsal-drachten-1

Het keerpunt voor vv Westerkwartier in de competitiewedstrijd tegen aanstaand bekerfinalist Futsal Dragten was het moment dat de thuisclub in Sportcentrum Leek met 0 – 1 achterstond en doelman Erwin Heidinga een risicovolle onderschepping deed ver buiten zijn doelgebied. Daarna ging de bal snel naar Rick Renkema die topschutter Joey Hummel wist te bereiken: 1 – 1. Niet lang daarna scoorde Hummel nog eens en deze keer was het Rense Dijk -hij wordt steeds fitter- die de aangever was: 2 – 1, tevens ruststand.

In de tweede helft herhaalde zich tot twee keer toe bovenstaande situatie: steeds was Dijk de aangever en dook de ontketende Hummel op bij de tweede paal: 4 – 1. Het bleke Futsal Dragten dwong weinig af en Westerkwartier scoorde nog twee keer via Rick Renkema en Rense Dijk. Daar tussenin wisten de Friezen nog één keer te scoren via de meevoetballende keeper. Eindstand 6 – 2 voor het compact spelende vv Westerkwartier dat nu is opgeklommen naar de 5e plaats.