wedstrijdverslag-de-herauten-1-vv-westerkwartier-futsal-1

Wedstrijdverslag De Herauten 1 – VV Westerkwartier Futsal 1

wedstrijdverslag-de-herauten-1-vv-westerkwartier-futsal-1

De zaalvoetballers van vv Westerkwartier spelen een wisselvallig seizoen in de middenmoot van de topklasse. Waar met slechts één wissel wedstrijden gewonnen worden werd er maandagavond in Harkema tegen laagvlieger De Herauten zomaar met 4-2 verloren. Daarbij regende het op een gegeven moment kansen voor de Groningers, maar die werden allen niet benut of de sterk keepende doelman van de Friezen lag in de weg. De doelpunten voor Westerkwartier waren van Joey Hummel en Rutger van der Veen, die overigens met een spierblessure naar de kant moest. Westerkwartier moet de wonden likken, vooral rustiger en efficiënter leren spelen en vrijdag thuis alweer aantreden tegen het hoog genoteerde Futsal Dragten.