vacature-trainer-vrouwen-1-vv-westerkwartier

Vacature: Trainer Vrouwen 1 VV Westerkwartier

vacature-trainer-vrouwen-1-vv-westerkwartier

Voor komend seizoen 2022/2023 is VV Westerkwartier op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach voor de Dames-1 selectie.

Over de club: VV Westerkwartier is opgericht in 2019 en is voortgekomen uit een samensmelting van de twee voetbalclubs uit Boerakker en Niebert. De junioren speelden al vanaf 2013 als combinatie club, een logisch keuze was dat de senioren ook samen zouden gaan voetballen. Bijkomend voordeel van deze samensmelting is dat we nog altijd beschikking hebben over 2 accommodaties, 1 in Niebert en 1 in Boerakker -in het hart van het Westerkwartier!

Bij de opstart VV Westerkwartier is ook de Dames-1 selectie opgericht. Wij hebben de ambitie om het damesvoetbal verder te ontwikkelen en uit te breiden.

Haal jij graag het maximale uit jezelf en uit het team? En herken jij jezelf in onderstaande punten?

– Je bent in bezit van UEFA-C (TCIII) van de KNVB of bereid deze te halen;
– Je bent communicatief vaardig en sociaal, je kan je enthousiasme en het plezier in het voetbalspel overbrengen;
– Je hebt technisch- en tactisch inzicht;
– Je hebt een frisse kijk op voetbal en lef om door te ontwikkelen;
– Je kan samenwerken met overige trainers , zowel van de senioren heren, dames 30+  en jeugdtrainers;

Wat verwachten we van jou?

– Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen van de Vrouwen-1 selectie;
– Je geeft minstens 1 avond per week training en je bent tijdens wedstrijddagen ( zaterdag) aanwezig;
– Je geeft invulling aan- en bewaakt het technisch beleidsplan van VV Westerkwartier met betrekking tot het damesvoetbal;
– Je zorgt voor plezier en spelvreugde bij de dames;

Wij bieden:

Een leuke uitdagende rol bij een sterk groeiende en ambitieuze vereniging in het Westerkwartier. Wij bieden een passende vergoeding en volop ontwikkelingsmogelijkheden (bijvoorbeeld opleiding tot UEFA-C). Daarnaast bieden wij goede trainingsfaciliteiten en ondersteuning van de technische commissie.

Voel jij je aangesproken door bovenstaande omschrijving? Dan ben jij wellicht de trainer die we zoeken! Daarom komen we graag met je in contact, dit kan door een mail naar info@vvwesterkwartier.nl. Stel je hierin kort voor. We zijn ook heel benieuwd op welke manier jij een bijdrage kan leveren aan het damesvoetbal.
Voor inhoudelijke vragen mag je telefonisch contact opnemen met Lucas Dijk : tel 0629202772