rennen-voor-je-club

2. Football
  3. Rennen voor je Club
rennen-voor-je-club

Strik je veters! In samenwerking met FC Groningen zijn we een sponsorloop, RENNEN VOOR JE CLUB, aan het organiseren.
Het is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een kans om onze mooie vereniging even op de kaart te zetten!
Samen met je teamgenoten maken we er een leuk evenement van! 🏃🏼‍♀️🏃‍♂️

Lijkt het jou leuk om met je voetbalteam, vriendje/vriendinnetje of alleen mee te doen? Meld je dan snel aan via www.sponsorloop.nl/vvwesterkwartier.nl. De sponsorloop zelf vindt plaats in de meivakantie (1 t/m 9 mei). Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen door sponsors te vinden. Sponsoren kunnen zich via jouw persoonlijke link zichzelf aanmelden. Hoe dit precies werkt vind je door op bovenstaande link te klikken.

Met je deelname maak je kans op mooie prijzen die worden aangeboden door FC Groningen.
Wat voor prijzen dit zijn houden we nog even geheim. 😉
Laten we met ons allen meedoen en deze mooie prijzen gaan winnen!💪🏻

Voor vragen kun je contact opnemen met Dennis Suurd; 06-37324725