nieuw-materiaal-dankzij-sponsor-stoffer-van-slooten

Nieuw materiaal dankzij sponsor Stoffer van Slooten

nieuw-materiaal-dankzij-sponsor-stoffer-van-slooten

Zaterdag 15 augustus ontving voetbalclub VV Westerkwartier een cheque ter waarde van 300 euro uit de handen van Stoffer van Slooten.

Na afgelopen zomer overleg te hebben gehad met het bestuur van VV Westerkwartier heeft Stoffer van Slooten besloten een persoonlijk sponsorbudget ter waarde van 300 euro beschikbaar te stellen aan de voetbalclub. Het geld is gebruikt om trainingsmaterialen aan te schaffen voor zowel de jeugd als senioren. Het gaat om materiaal voor conditie en techniektraining. VV Westerkwartier is dankbaar en blij met het initiatief van Stoffer van Slooten , wat mogelijk gemaakt wordt door Unive Noord Nederland.

Op bijgaande foto’s de cheque , en de overhandiging van de cheque door Stoffer van Slooten aan Brian van der Veen en Lianne Dijkstra , algemeen bestuursleden van VV Westerkwartier.

Namens bestuur en leden van VV Westerkwartier dank voor dit mooie gebaar.