corona

1. Homepage
  2. Corona

VV WESTERKWARTIER

HYGIENE VOORSCHRIFTEN EN RICHTLIJNEN VOOR KANTINE , KLEEDKAMERS EN VELDEN TER PREVENTIE VAN COVID 19 ( CORONA)

– Betreedt de kantine of kleedkamers klachtenvrij.(Zonder koorts , zonder hoesten, zonder benauwdheidsklachten).
– Houdt 1,5 meter afstand van elkaar indien je ouder dan 18 jaar bent.
– Volg de aanwijzingen van het barpersoneel , (jeugd-)trainers of bestuur op met betrekking tot waar je je bevind in de kantine , terras of langs het ( trainings-) veld.
– Vorm geen groepen in de kleedkamer , kantine , op terras of langs het voetbalveld.
– Het Bestuur behoudt zich het recht voor om mensen te weigeren die alsnog de accommodatie of het sportpark te betreden met klachten passend bij COVID 19. – Voor extra informatie raadpleeg www.rivm.nl of www.knvb.nl
– Ben je in een ‘oranje’ of ‘rood’vakantiegebied geweest , kom dan pas klachtenvrij 10 dagen na terugkomst op de vereniging.

Hygiene :
– Desinfecteer bij het betreden van de kantine uw handen.
– Mondkapjes zijn niet verplicht .
– Schudt geen handen.