en-daar-zijn-we-dan-vv-westerkwartier

En daar zijn we dan, VV Westerkwartier!

Sinds juli 2019 zijn we samen! VV Boerakker en SVMH zijn opgegaan in één nieuwe club.

Het heeft wat voeten in aarde gehad, vele commissies die veel voorwerk hebben gedaan, ledenvergaderingen, stemmingen en het continue stroomlijnen van alle processen. Zaken als, welke teams hebben we, hoe gaan we het voetbal verdelen over 2 locaties, hoe gaan de tenues eruitzien, wie worden de trainers, leiders en vrijwilligers. En nog zoveel andere zaken eromheen. Allereerst willen we iedereen bedanken die een aandeel heeft gehad in het proces voor het samengaan tot VV Westerkwartier. Ook willen we beide ‘oude besturen’ en talloze vrijwilligers en sponsors die zich hebben ingezet voor SVMH en VV Boerakker ook enorm bedanken.

“ Jullie zijn altijd de spil geweest voor de clubs, naast de voetballers, en altijd onmisbaar geweest. We kunnen alleen maar hopen dat mensen zoals jullie doorgaan, of ons als club blijven steunen. ”

Met dit alles hierboven gezegd, en ik heb nog vele dingen niet benoemd, gaan we nu door. Want stilzitten doen we niet. Er moet nog ontzettend veel geregeld worden, zowel op papier, maar ook op het veld. Het belangrijkste is dat we straks gaan voetballen. De bekerwedstrijden staan in het weekend van 31 augustus/ 1 september op de planning en dan moeten we los!